BESTE VERREKIJKER VOOR VOGELS KIJKEN SATISFIED DRIE TOETSEN

Beste verrekijker voor vogels kijken satisfied drie toetsen

Beste verrekijker voor vogels kijken satisfied drie toetsen

Blog Article

Weten hoe je de beste verrekijker kiest om vogels te kijken, komt deels neer op een reeks cijfers. Deze cijfers beschrijven de optische kwaliteiten van de verrekijker en u zult zien dat de beste verrekijker voor vogelspotten niet hetzelfde is als de beste verrekijker voor astronomie of varen of fotograferen. Laten we eens kijken naar de cijfers en waar we op moeten letten bij een verrekijker voor vogels.

1) Kracht.

Het is altijd een verleiding om eropuit te gaan en de krachtigste verrekijker te kopen die je kunt vinden om vogels te spotten. niet doen! Ervaren vogelaars gebruiken around het algemeen een verrekijker satisfied een vermogen van 7, 8, 9 of 10. Minder dan dit en ze doen niet echt veel goeds. Verrekijkers fulfilled een vermogen van meer dan tien hebben twee problemen. 10 eerste zijn ze moeilijk stil te houden. Hogere vergroting betekent meer schudden. 10 tweede is het gezichtsveld voor verrekijkers satisfied een hoog vermogen te smal. Dit maakt het moeilijk om de vogel te vinden, vooral tijdens de vlucht.

two) Diafragma.

Dit is waar het licht de goede verrekijker vogels verrekijker binnenkomt en is het tweede getal, bijvoorbeeld in 7 x 50, fifty is de grootte van de beste verrekijker de opening aan de voorkant waar licht binnenkomt. Zoek naar een getal tussen thirty en fifty. Compacte verrekijkers verrekijker voor vogels kunnen een nummer hebben van 20 tot twenty five, misschien minder. Dat is Alrighté voor compacts, maar ze zullen niet dezelfde prestaties leveren als een grotere established. Meer licht betekent een scherper, helderder beeld, vooral in de vroege ochtend of late namiddag. Verrekijkers groter dan vijftig worden zwaar en je wordt het beu om ze om je nek te hangen. Zoek ergens rond de eight x forty of zo en je vindt de beste verrekijker om vogels te kijken.

3) Oogreliëfile.

Dit is hoe ver de lenzen van uw ogen verwijderd moeten zijn. Dit aantal is vooral belangrijk voor brildragers. Als u een bril draagt, is minimaal 14 mm oogafstand nodig om deze te kunnen opvangen. Eigenlijk is dit niet echt een probleem met moderne verrekijkers, omdat de meeste veel oogafstand hebben. Als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar antiek, houd hier dan rekening mee.

Het goede aan de beste verrekijker om vogels te spotten, is dat ze een goede allround verrekijker zijn voor ander gebruik. De beste vogelkijkers zijn niet te groot, niet te klein en niet te krachtig. Later on wil je misschien een sterkere recognizing scope toevoegen aan je uitrusting voor het observeren van nesten, enz., maar als je begint fulfilled een goede established verrekijkers voor vogelspotten, maak je een geweldige commence.

Report this page